Korisnici opisali kako se ponaša Vesna Pećanac u narodnoj kuhinji: Nismo ni znali ko je ona, kad je lepo vreme, uvek radi ISTU stvar (FOTO)

0

Nakon što je na društvenim mrežama objavljena fotogafija nekad poznate glumice Vesne Pećanac kako stoji u redu u narodnoj kuhinji mnogo njenih kolega se javilo da joj pomognu jer niko od njih do sada nije ni znao u kako teškim uslovima ona živi.

Vesna koju pamtimo po ulogama u filmovima Čudo neviđeno i Lepota poroka je već godinama u jako teškoj materijalnoj situaciji a novinarska ekipa Objektiva je otišla u prostorije narodne kuhinje Verskog dobrotvornog starateljstva u Beogradu u potrazi za glumicom. Međuitm kuhinja nije radila pa nije bilo puno ljudi sa kojima su mogli razgovarati a jedan koji se zatekao tu je bio i Milan Arsenović koji je stalni korisnik kuhinje.

On je rekao kako Vesna dolazi redovno svaki dan proteklih mjesec dana te da nije ni znao da je u pitanju poznata glumica koju je prepoznao tek kada su mu novinari pkazali njene slike iz prošlosti. On je rekao da je Vesna uvijek tiha i povučena te da hoda pomoću štaka a kada je lijepo vrijeme ona često sjedi na klupama u blizini Skadarlije.

Sama Vesna se nije oglašavala u medijima ali je davno za medije ispričala da su se ona i nejn pokojni suprug Živko Nikolić borili sa finansijskim teškoćama. Vesnin sin je u septembru prošle godine na društvenim mrežama objavio kako je njegova mama imala saioobraćajnu nesreću te da je bila i pozitivna na kovid. Sin Petar je napisao kako je njegovu majku udarilo auto te kako je u bolnici otkriveno i da je zaražena te da je zbog toga ne može ni posjetiti. Vesnine kolegice Eva Ras i Mira Banjac su bile zaprepaštene kada su saznale kako Vesna živi i rekle su da je to nedopustivo.