KONSTRAKTA OTKAZALA NASTUPE! Pevačici UGROŽENO ZDRAVLJE: Oglasila se i otkrila da li će se pojaviti na Evroviziji!

0

Cela Evropa, a posebno domaći mediji bruje o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji. Mnoge je očarala Anina autentičnost i poruka same pesme. Nedavno je Ana Đurić oduševila publiku u Izraelu. Ovaj veliki koncert predstavnika održavao se neposredno pre samog takmičenja za Pesmu Evrovizije, koja će ove godine održati u Torinu u maju mesecu. Sledeći planirani nastup je bio u Španiji u Madridu, ali se desilo nešto neočekivano. Saznajte o čemu je reč u tekstu ispod!

Za one koji neznaju, Ana Đurić, poznatija po pseudonimu Konstrakta je srpska pevačica i tekstopisac. Prepoznatljivost je stekla kao članica grupe Zemlja gruva! Rođena je 12. oktobra 1978. godine u Beogradu. Ana je muzikom počela da se bavi vrlo rano. Već sa 20 godina je osmislila pseudonim Konstrakta koji znači racionalno emocionalna, a priliči joj jer je, kako kaže, svoje rime stvarala matematički.

Pre nego što se pridružila grupi Zemlja gruva! Ana je bila deo benda Mistakemistake. Snimili su album, dok je sa Zemljom gruva objavila dva albuma i nekoliko singlova. Samostalnu karijeru je započela singlovima „Žvake“ i „Nemam šamana“, dok joj je pesma „In Corpore Sano“ donela pobedu na „Beoviziji“ i mogućnost da predstavlja Srbiju na Evroviziji 2022. godine.

Nakon pomenutog predstavljanja u Tel Avivu, pevačica je krenula u dalje evrovizijske pohode. U planu je bilo da Konstrakta nastupi i u Madridu na još jednom predevrovizijskom skupu, ali sada iz njenog tabora stižu vesti da je Ana bolesna i da ipak neće izaći na scenu i održati taj nastup. Te vesti je objavila Konstraktina ekipa iz grupe “Zemlja gruva” na svom Instagram profilu. Oni su napisali: “Konstrakta neće biti u prilici da nastupi na predevrovizijskom koncertu u Madridu, koji se održava 16. aprila, iz zdravstvenih razloga”. Također u saopštenju na storiju stiji i dodatak “Umetnica mora biti zdrava”.