Konstrakta napravila HAOS u Izraelu! Promenila koreografiju, publika PALA U TRANS, svi vrište zbog nje! (VIDEO)

0

Cela Evropa, a posebno domaći mediji bruje o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji. Mnoge je očarala Anina autentičnost i poruka same pesme. Sada je Ana Đurić oduševila publiku u Izraelu.

Naime, Ana Đurić Konstrakta je 5. aprila otputovala u Tel Aviv zajedno sa više od 20 delegacija učesnika iz cele Evrope koji će predstavljati svoje države na Evroviziji. Ovaj veliki koncert predstavnika održava se neposredno pre samog takmičenja za Pesmu Evrovizije, koja će ove godine održati u Torinu u maju mesecu.

Konstrakta je tom prilikom promenila kostim, te je nastupila u crvenoj haljini, što je mnoge oduševilo. U sklopu nastupa su bili i neizostavni beli peškiri u ruci. Međutim, koreografija je bila drugačija, što svakako nije negativno uticalo na reakcije publike, naprotiv, ostavila je još veći i jači dojam. Još uvek nije poznato da li će takav kostim i scenske rekvizite imati i na velikoj sceni Evrovizije u Italiji.

Za one koji neznaju, Ana Đurić, poznatija po pseudonimu Konstrakta je srpska pevačica i tekstopisac. Prepoznatljivost je stekla kao članica grupe Zemlja gruva! Rođena je 12. oktobra 1978. godine u Beogradu. Ana je muzikom počela da se bavi vrlo rano. Već sa 20 godina je osmislila pseudonim Konstrakta koji znači racionalno emocionalna, a priliči joj jer je, kako kaže, svoje rime stvarala matematički. Pre nego što se pridružila grupi Zemlja gruva! Ana je bila deo benda Mistakemistake. Snimili su album, dok je sa Zemljom gruva objavila dva albuma i nekoliko singlova. Samostalnu karijeru je započela singlovima „Žvake“ i „Nemam šamana“, dok joj je pesma „In Corpore Sano“ donela pobedu na „Beoviziji“ i mogućnost da predstavlja Srbiju na Evroviziji 2022. godine.