KONAČNO SMO DOČEKALI! PRIZNALA SVE!!! RADA MANOJLOVIĆ PO PRVI PUT O RASKIDU SA HARISOM! (FOTO)

0

Gotovo svako od nas zna ko je pevačica Rada Manojlović. Ona se prvu put pojavila u najpopularnijem takmičenju u regiji Zvezdama Granda, gde je doša do finala. Nakon toga, uspela je da napravi i više nego dobru karijeru na estradi. Njen privatni život se često zna naći kao tema u mnogim medijima. Zato vam danas donosimo nešto tako. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Veoma često je možemo videti kao glavnu temu medijskih tračeva, kontraverzi i sličnih stvari vezanih za njen privatni život. Najviše se to odnosi na njene veze i ljubavne partnere sa kojim je bila. Ona je naime dugo godina bila u vezi sa pevačem Harisom Berkovićem, koji je također takmičar iz Zvezda Granda. Pre dva meseca se pojavila informacija da se njih dvoje spremaju za venčanje, međutim mediji su počeli pisati da su prekinuli i da više nisu zajedno.

Prekid veze se dogodio nakon šest godina života pod istim krovom. Navodno pevačica je bila ta koja je u jednom momentu presekla i od svog devet godina mlađeg dečka zatražila da se iseli iz stana, što je on i učinio. Rada je primetila da je u njihovom odnosu mnogo toga počelo da se podrazumeva, da više ništa nije isto kao pre, stoga je Harisu predložila da malo predahnu, razdvoje se i vide da li jedno drugome nedostaju i da li je ta emocija koja još uvek postoji među njima ljubav ili samo navika.

Ono što je tačno je to da Rada nikada ne skida osmeh sa lica i da je ovakve ne utiču na nju. “Osmeh je uvek na mom licu. Vi me dobro znate. Šta god se dešavalo u mom životu, osmeh je uvek bio tu. Ja to ne bih sad komentarisala, biće vremena. Pričaćemo drugi put o svemu”.