Konačno se oglasila i ”SRPSKA MAJKA” o aferi Mikine škole: Folk diva poručila – SAMO DA SAM ZNALA, NE BI HODAO OVOM ZEMLJOM! (FOTO)

0
242

Za Cecu Ražnatović se zna da je brižna majka koja je veoma rano postala udovica, pa je sasvim sama podigla svoje dvoje djece. Iz toga razloga se i ona oglasila povodom skandala koji je vezan uz školu glume Mike Aleksića, jer su i njena djeca jedno vrijeme pohađala tu školu.

Otkrila je kako su Veljko i Anastasija bili u toj školi veoma kratko, jer nisu imali interes za glumu, a ona ih nije htjela tjerati da rade nešto što ne vole. Nakon što je čula ispoviojesti nekih djevojaka šta im se događalo u toj školi Ceca je rekla da se kojim slučajem nešto ružno desilo njenoj djeci da bi ona sama uništila Aleksića i da bi sve prijavila policiji.

Rekla je da nije bitno čije je koje dijete, i da bi ona sigurno reagovala da je nešto znala ili da je primijetila, ali da iskreno nije mogla ni naslutiti ništa slično, i nije ni naslućivala da se nešto tako užasno dešava u toj školi. Dodala je i da je očito Aleksić jedan velikim manipulator, barem sudeći po svemu onome što se do sada saznalo