KONAČNO razotkrivene Viki Miljković i Snežana Đurišić: Evo kako pevačice zajedno zarađuju ogroman NOVAC…

0

Javne ličnosti, pevači su česte teme medija i portala u regionu. Na estradi nikada nije dosadno a mi vam danas donosimo jednu priču koja je zaintrigirala gotovo celi region. Naime u pitanju su dve poznate pevačice, Snežana Đurišić i Violeta Viki Miljković. Pročitajte o čemu je zapravo reč u tekstu ispod!

Snežana Đurišić i Viki Miljković se koje poznaju preko 25 godina a njih dve su već dugi niz godina na estradi, naročito kada je u pitanju Snežana Đurišić. Viki je u par navrata izjavila i sama kako joj je Snežana jako puno pomogla na samom početku karijere i na tome joj je zahvalna do kraja života. Poznato je i da su njih dve delile mesta u žiriju jedne od najpoznatijih emisija muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Poznato je da kada je krenula pandemija sa korona virusom pre dve godine, one su odlučile da krenu sa sopstvenim biznisima, a prva je to uradila Viki Miljković. Naime, ona je zajedno sa suprugom osnovala firmu za restauraciju i uređenje kuća i stanova i poznato je da joj je prva mušterija kolegica i kuma Ceca Ražnazović. Nepoznati izvor kaže da je do sada imala je dobit od skoro 10 miliona evra, a kako saznajemo i Snežana Đurišić je krenula istim stopama kao Viki.

“Viki je ušla u ogromnu lovu i to svi pričaju, ali niko je ne voli i stalno je napadaju, a to je valjda ljubora, ko zna? Ali, Viki se nekako zbližila sa Sneškom i ubedila je da joj pomogne u biznisu sa prodajom i opremanjem nekretnina. Šta su se dogovorile, niko tačno ne zna, ali se priča da Viki puca na Sneškine kontakte i ovde i u Americi gde ona ima imovinu i bogate prijatelje, tako da će svakako da bude svega. Računa da će joj Sneška pomoći da proda neki stan ili ga opremi, a za to bi joj dala procenat, kako to već ide u poslu”.