KONAČNO PROGOVORIO! Petar Grašo prvi put o raskidu sa Danijelom: Evo u kakvom su odnosu nakon 20 godina veze!

0

Svi se dobro sećaju šokantnog prekida Danijele Martinović i Petra Graše. Oni su tada privukli ogromnu medijsku pažnju iz dva razloga. Prvi je što su oboje jako uspešni pevači i javne ličnosti, a drugo je to što je ta veza zapravo trajala čak 23 veze.

U pomenutom skandalu je Petar Grašo proglašen kao glavni negativac prošle godine. Da stvar bude još gore, nedugo nakon toga je uskočio u vezu sa Hanom Huljić, od koje je stariji čak 14 godina. Hana je inače kćerka isto tako poznatog Tončija Huljića. Kao i što se moglo očekivati, i Danijela i Petar imaju svoje strane ove priče, a po mnogima Petar i nije toliko kriv koliko se pričalo u medijima. Poznato je i to da je Grašo silno želeo decu, koje Danijela iz zdravstvenih razloga mogla da ima.

Nakon što je počeo vezu sa Hanom, nakon samo 3 meseca se razglasilo da je trudna, što opravdava ovu gore činjenicu. Početkom marta ove godine su se i venčali. Mnogi žale Danijelu Martinović i izgleda da je sve ovo jako uticalo na nju pa se povukla iz javnosti. To da je emotivno slomljena i da joj je sve teško palo su potvrdili neki njoj bliski ljudi.

Sada se na ovu temu oglasio i Petar Grašo koji je istakao da su Danijela i on ostali u dobrim odnosima. Također je rekao da je bez reči i komentare za sve tekstove koje su o njima pisali mediji u proteklom vremenu nakon raskida. Rekao je da ga zanimaju komentari stručnih ljudi, te da isto tako razume ljude zbog čega im je interesantno da pročitaju nešto više o njemu, budući da nema običaj da iznosi detalje iz spavaće sobe ili kafića u kojem pije rakiju.