KONAČNO PROGOVORILA!!! SNEŽANA RAZREŠILA SVE O RASKIDU SA VANJOM: Posle slika sa nepoznatom plavušom, postavila stvari na SVOJE MESTO!

0

Snežana Đurišić važi za jednu od najpopularnijih pevačica narodne muzike ikada na prostorima Balkana. Svi bi se složili u tome da je njena popularnost drastično povećana nakon što je postala deo žirija u najpoznatijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Mi vam danas donosimo jednu priču iz njenog privatnog života. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Poznato je i da je Snežana već dugi niz godina u emotivnoj vezi sa Vanjom Miloševićem koji je inače poznati ginekolog, te se saznalo da oboje čuvaju tajnu šarmantnog doktora. Naime, tajne Vanje Miloševića, iako je potpuno bezazlena, ipak je iznenadila javnost u Srbiji. On je već dugi niz godina ginekolog, a javnost ga poznaje po imenu Vanja, međutim, to nije njegovo pravo ime. On se zapravo zove Jovan.

Nedavno se u medijima pojavila fotografija na kojoj se najno vidi da Vanja ljubi nepoznatu plavušu koja neodoljivo podseća na Snežanu. Inače, odnosi između njih dvoje su u poslednje vreme zategnuti i u medijima se špekulisalo o mogućoj njegovoj prevari. Također, da nešto nije uredu između njih moglo se videte i pred ulazak na svadbu sina Suzana Jovanović a nakon toga je na pomen preminuloj pevačici Merimi Njegomir Vanja došao sam bez Snežane.

Pomenuta kontraverzna fotografija se pojavila nedavno i jasno se vidi da Vanja ljubi nepoznatu ženu. Također, za sada nije poznato kako je Snežana reagovala. Njih dvoje su počeli i zajednički život u njenoj kući u Jajincima koju je napravila sa pokojnim mužem i moguće je da će nakon ovoga Vanja morati promeniti adresu. Sada se oglasila i Snežana, te rekla kako ona veruje Vanji. Fotografije na kojima je doktor prisan sa drugom ženom, za pevačice očito nisu bile teške i da je sigurno u pitanju rođaka ili prijateljica.