KONAČNO PROGOVORILA I RAZREŠILA VEČITU MISTERIJU- Da li se BRENA stidi svoga pravog imena i porekla? ZAČEPILA GUBICU SVIMA!(FOTO)

0

Od kako se pojavila na javnoj estradnoj sceni Lepa Brena je česta tema u medijima. Pored onoga što radi i čime se bavi, njen privatni život je također uvek bio zanimljiv medijima. U današnjem članku vam donosimo nešto što je vezano za jednu od najpopularnijih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, Lepoj Breni. Saznajte u nastavku teksta o čemu je reč!

Brena je bila na svome vrhuncu krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina. Tih godina se i udala za najpoznatijeg tenisera Slobodana Bobu Živojinovića sa kojim je i danas u braku u smatraju se jednim od najidealnijih parova u javnom životu. Njih dvoje su se venčali početkom devedesetih godina i još uvek su zajedno i važe za jedan od najidealnijih estradnih parova.

Ono što ju je od početka karijere pratilo je to da su joj mnogi zamerili da ne koristi dovoljno svoje pravo ime. Ona je u jednom nedavnom interviju govorila da li se zapravo svidi svoga pravog imena. “Potpisujem se, naravno, kao Fahreta, jer u pasošu stoji moje pravo ime. Brena je moj brend, čak me i muž zove Brena, prijatelji takođe. Jedino su me pokojni otac i majka zvali Fahreta, Fahretica. Moje pravo ime je ostalo još samo u službenim dokumentima. Sve ostalo je preuzela Lepa Brena”.

Ona je također u istom intervju odgovorila na pitanje da li se stidi svog muslimanskog porekla. Odgovorila je dosta smisleno rekavši da ne vidi zašto bi se ikome pravdala za stvari koje su jasne kao dan, te da su ljudi na ovim prostorima skloni da stalno nešto dokazuju.