KONAČNO PROGOVORILA I LJUBAVNICA DUŠKA TOŠIĆA- Kako je dobro potkačila Jelenu Karleušu- IMA DIVA DA POLUDI (FOTO)

0
341

Ljubavnica Duška Tošića Ana Jovanović indirektno je prozvala njegovu suprugu tako što je rekla da ona nema potrebu da se hvali sa lažnim životom. Izgleda da je Ani dodijalo da bude druga žena, pa je odlučila da se malo poigra na društvenim mrežama, gdje ima oko 200 hiljada pratilaca kojima je odlučila da odgovori na sva njihova pitanja. Mnoge je zanimalo da im opiše kako je to biti ljubavnica, a ona je rekla da njen dečko nije zauzet

” Moj dečko je slobodan čovjek. O čemu pričate?” – te je objavila fotografiju na kojoj pozira sa ružama, koje joj je navodno poslao Duško, još dok je igrao u Kini i to za njen rođendan. Dalje je njene pratioce interesovalo kako se Ana nosi sa svim pričama:

” Podignute glave uvijek, jer nemam čega da se stidim. Neko sam ko voli, ko se raduje i uživa u svakom novom danu. Ko ne vodi lažni život, niti ima potrebu da bilo kome dokaže koliko je (ne)sretan” – napisala je Ana. Ovdje svi misle da je potkačila Jelenu Karleušu koja uporno nakon afere sa Ognjenom Vranješom pokušava da u javnosti pokaže kako je sa njenim brakom sve u redu, a na kraju je Ana rekla i ovo:

” Da pređemo na teže teme. Oni koji me duže vreme prate znaju da se nikada nisam provlačila po tabloidima, i to ne jer nisam mogla, nego jer nisam željela. Nisam neko ko voli da se pravda bilo kome, ali u ovom momentu osjećam da želim da dam odgovor na određena pitanja da se ne bi više nagađalo i konstruisale priče koje ne pogađaju mene lično, ali utiču na moje najbliže. Predstavljena sam kao žena lakog morala, sklona aferama s raznim sportistima, što nikada nisam bila i što znaju svi koji me poznaju. Šta se dešava u moja četiri zida, ne želim da dijelim ni sa kim”