KONAČNO OTKRIVENO ZAŠTO JE ANASTASIJA SA GUDELJOM: Fotka na koja je raspalila VELIKU VATRU! (FOTO)

0

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpopularnijih i najvećih balkanskih pevačica. Njena privatnost je tokom celog njegog života bila zanimljiva medijima, samom činjenicom što je bila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Sada i nakon toliko godina, Ceca i njena porodica gotovo svaki dan nađu svoje mesto u medijima.

Kada su u pitanju najnovije vesti koje su vezane za njenu ćerku Anastasiju Ražnatović, koja isto tako privlači veliku medijsku pažnju, jedna od glavnih tema medija bio raskid dugogodišnje veze sa mladim biznismenom iz Novog Sada Đorđem Kuljićem. Ali nakon određenog vremena, čini se kako ga je itekako prebolila te je sada u vezi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljem, koji igra za španski fudbalksi klub Sevilju. I on sam se nedavno povezivao sa nagađanjima da je u vezi sa Sanjom Vučić, koja je jedna od pevačica grupe Hjurikejn. Iako su tu vezu krili, Sanja je potvrdila da su bili zajedno.

Izgleda da su se svi iz njegove porodice obradovali kada su čuli da je njihov sin sa Cecinom ćerkom, a Anastasija je već bila nekoliko puta kod njih, a zbog treninga i utakmica Nemanja još uvek nije upoznao njenu porodicu. Kako stvari stoje, Anastasija će od sada živeti na relaciji Sevilja – Beograd.

Šta to ima dečko Anastasije Ražnatović pa da za njim lude najlepše žene na estradi, komentari su koji se mogu čuti, a fotografija koja je isplivala, daje nedvosmislen odgovor na to pitanje. Ne samo da je harizmatičan i odličan sportista, već je Nemanja Gudelj pravi frajer. Njegova fotografija sa terena obišla je svet i oduševila mnoge dame. Izvajan, besprekorno građen, Nemanja je san mnogih dama, a Anastasija je prava srećnica, jer je baš ona osvojila trenutno najpopularnijeg sportistu na našim prostorima. Fotografiju pogledajte ispod teksta!