KONAČNO OTKRIVENO!!! Ovo je razlog njihove netrpeljivosti… U PITANJU SU VELIKI MILIONI: NEVEROVATNO!!!

0

Na estradi nikada nije dosadno a mi vam danas donosimo jednu priču koja je šokirala region. Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Poznato je da ona nije u najboljim odnosima sa poznatom pevačicom Viki Miljković, a mi vam upravo i donosimo zašto je to tako. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Svi se verovatno sećaju vremena kada je Jelena Karleuša bila deo žirija najpoznatijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Ono što je činjenica da se Jelena i Viki, koja je također deo žirija, blago rečeno nisu podnosile i to je bio razlog njihove uzajamne ljubomore i sličnih sitnih stvari kakve smo navikli na estradi.

Nije tajna da Viki već neko vreme razmišlja o povlačenju sa estrade, jer je muzika  obezbedila finansije za privatni biznis za koji ima plan. Ona se sada posvetila prodaji ekskluzivnih stanova, ali i uređivanju, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Poznato je i to da se ona dodatno školovala na polju menadžmenta i finansija.

Sada se pojavio sukob među Jelenom i Viki i to zbog posla o kome se već neko vreme pričalo u javnosti. Naime, agencija Viki Miljković će biti angažovana na renoviranju Karleušine vile na Dedinju, međutim, posao koji su dve zvezde planirale tokom saradnje na “Zvezdama Granda” sada je propao. Nakon svih pregovora, pa čak i spuštanja cene Karleuša je odustala pred samo potpisivanje ugovora, a kako izvor kaže, ugovor koji su pevačice mogle potpisati vredeo bi milione, pa nije ni čudo što je došlo do velikog nesporazuma među njima.