KONAČNO OTKRIVENO! OVO JE POZADINA RASPADA URAGANKI: Sanja, Ksenija i Ivana konačno progovorile i otkrile ISTINU! (FOTO)

0

Celi region je pre par godina čuo za žensku grupu pod nazivom Hurricane ili Uragan. One već par godina žare i pale Balkanskom muzičkom scenom. Pažnju privlače svakako svojim glasovima i igranjem, ali i izgledom. Mnogi će se složiti da su njih tri jedne od najatraktivnijih devojaka sa estrade. U nastavku teksta vam donosimo njihovu priču koja je prisutna u poslednje vreme u svim domaćim medijima. Saznajte o čemu je riječ!

Hurricane je pop grupa koju je osnovao Zoran Milinković u novembru 2017. Čine je tri članice: Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Najveći uspeh im je predstavljanje Srbije na Evroviziji 2021. godine kada su osvojile 15. mesto i 102 poena. Pre toga su Balkansku publiku osvojile svojim hitovima i spotovima na kojima imaju višemilionske preglede na jutjubu.

Već izvjesno vrijeme spekuliše se da se popularna grupa Hurricane raspada i da je samo pitanje trenutka kad će svaka nastaviti svojim putem. Ovaj trio dogovorio se da će funkcionisati zajedno do septembra, kad će svaka od njih započeti solo karijeru. One su se 1. maja dogovorile da odrade ljetnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti. To znači da će već u septembru svaka od njih krenuti svojim putem. Mnogi misle da među pjevačicama postoji netrpeljivost, te da primjećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje.

Mnoge je medije i javnost zanimao razlog njihovog raspada. Pisalo se o tome kako Sanja i Ksenija nisu bile zadovoljne time što je istom cenom plaćena i Ivana, koja više vremena provodi igrajući i zabavljajući publiku. Sada konačno i znamo pravi razlog. Ove tri devojke demantovale su sva nagađanja i rekle da se raspadaju samo iz jednog razloga, a to je zato što im ističe ugovor kojeg su pre par godina potpisale.