KONAČNO!! MARIJA ŠERIFOVIĆ POKAZALA DEVOJKU: Prvi put zajedno u javnosti! (FOTO)

0

Svesni smo činjenice koliko su estradna scena i javne ličnosti prisutne u našim životima. Mnogi ljudi prate poznate ličnosti na društvenim mrežama, redovno gledaju televizijske emisije gde se oni pojavljuju, te uživaju vestima vezanim za njihovu privatnost.

Toj drugoj skupini definitivno pripada pevačica Marija Šerifović. Među Marijinim počecima spada i predstavljanje Srbije na pesmi za Evroviziju, gde je sa pesmom “Molitva” osvojila prvo mesto. Ona je nakon toga objavila mnoge hitove koji su ostvarili veliki uspeh. Ona je pored toga i redovan član žirija u poznatoj emisiji Zvezde Granda.

Kada je u pitanju njen ljubavni život, od uvek se nagađalo sa kim je, ali je to bila večita misterija. Ono što se dugo za nju spekuliše je da spada u LGBT populaciju po stilu oblačenju i špekuliše se da ona zapravo voli žene a ne muškarce. Veoma dugo nije viđena sa nekim partnerom, ali objava od pre tri godine je potpuno digla na noge svu javnost. Nedavno je pevačica rešila da na izvesne priče koje kruže već unazad par godina. Marija se tom prilikom dotakla i navodne veze s Džejlom Ramović, o kojoj su pojedini mediji prilično često pisali. I Marija i Džejla su to jasno demantovali, govorivši da se između njih razvilo samo jedno iskreno prijateljstvo i ništa više od toga.

Sada su se pojaviše noke špekulacije, kada je Marija nedavno podelila fotografiju, sa nepoznatom devojkom, za koju se ne zna da li joj je nešto više ili prijateljica. Njih dve šetaju zagrljene ulicama Praga. Pevačica je na slici napisala: “Možeš ti to”, pa nije najjasnije da li je poruka upućena devojci ili sama samoj sebi da može ponosno šetati gradom sa osobom koju voli.