KONAČNO DOČEKAO! Rasta proveo ČETIRI MESECA u Centralnom zatvoru, godinu dana nosio NANOGICU, a evo još koliko dana će provesti u KUĆNOM PRITVORU! (FOTO)

0

Poznato je da Rasti uskoro ističe kazna izdržavanja kućnog pritvora. Poslednje vreme privukla je njegova bivša žena Ana Nikolić veliku medijsku pažnju jer mu je dala podršku preko društvenih mreža. Sada Rasta odbrojava dane do potpune slobode i to je objavio na svoj instagram. Inače, on je proveo nekoliko meseci u svome stanu i vredno radio. Prethodno osuđen na 12 meseci kućnog zatvora zbog ilegalnog posedovanja narkotika.

Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, je srpski pop-folk-hip-hop pevač, kompozitor i producent. Rođen je 16. novembra 1989. godine u Prištini. Poznat je po tome što kombinuje folk, pop, R&B, rege, hip hop, te koristi autotjun. Teme njegovih pesama su žene, ljubav, marihuana i stanje u društvu. Živi i radi u Beogradu.

Reper Stefan Đurić Rasta uskoro će biti potpuno slobodan čovek, budući da mu 18. aprila ističe kazna kućnog zatvora. Muzičar ne krije sreću i nestrpljenje što će ponovo moći da se posveti muzici u punom kapacitetu i svemu što voli. Poznato je da je tokom pritvora radio i snimao novu muziku, ali i da je trenirao.

Reper je za vreme pritvora na svoj Instagram objavio nekoliko snimaka i fotografija na kojima se vidi šta sve radi dok nosi nanogicu i služi kaznu. On je vidno smršao i redovno trenira – radi sklekove, ali i jogu, pored toga što vreme provodi u studiju gde radi na pesmama. Također se redovno družio i sa svojom ćerkom koju ima iz braka sa Anom Nikolić.

Podsetimo, Rasta je proveo četiri meseca u Centralnom zatvoru. Nakon tromesečne istrage Višeg javnog tužilaštva zbog sumnje da je izvršio teže krivično delo – preprodaju droge, protiv njega je na sudu krajem prošle godine podnet optužni predlog za nedozvoljeno držanje droge, ali je ubrzo zaključen i sporazum o priznanju krivice. Rasta se na saslušanju u tužilaštvu nakon hapšenja branio da je pronađeni skank koristio za sopstvenu upotrebu, međutim tužilaštvo mu tada nije poverovalo.