Komšije iz STARE PAZOVE ne žele više da ćute, razvezali jezike: Otkrili sve o ponašanju SEKE ALEKSIĆ i njenog muža! – OVO NIKO NIJE MOGAO DA OČEKUJE! (FOTO)

0

Seka Aleksić je skoro dvadeset godina prisutna na javnoj i estradnoj sceni. Ona i njen muž važe za jedan od najskormniji estradni par. Ona je sa svojim mužem Veljkom u braku već petnaest godina, te njihov brak nikada nije pomenut u bilo kojem negativnom kontekstu u domaćim medijima. Oni imaju i dvoje dece, te su odselili iz grada u Staru Pazovu. 

Naime, Seka i njen partner Veljko su 2006. godine odlučili da pobegnu sa vrelog asfalta Beograda, pa su se odselili u Staru Pazovu. Mnoge kolege su osudile njihovu odluku, govoreći zašto ići na selo pored velikog grada.Međutim, oni čak ne žive ni u Pazovi, nego su pobegli iz ovog malog gradića, i napravili su pravo malo carstvo, koje izgleda kao neka vila iz španskih serija.

Izgleda da su tu pronašli svoj mir. Jednom nedeljno idu u Pazovu da se podmire osnovnim životnim namirnicama. Svojoj deci su napravili veliki park i igraonice. Ukoliko pratite Seku na instagramu, možete primetiti da ona živi punim plućima što bi se reklo, okružena decom i srećom u miru i prirodi. Ovo je zaista život za poželiti i stvarno možemo razumeti ovaj par zašto je otišao iz velikog grada, kada već imaju ovakve uslove za život.

Njihove komšije kažu da deca često znaju praviti žurke sa svojim drugarima, pa su videli Veljka kako često kupuje slatkiše i sokove. Žurke traju duboko u noć, te su rekli da su njih dvoje itekako ljubavni prema svima i da ne glume nikakve zvezde. Poznato je i to da su njih dvoje jako puno pomagali drugim ljudima u selu, kada je u pitanju novac za operacije i slične stvari.