Komšije će biti ljubomorne: Kad vidite šta je napravio od starog bojlera, odmah ćete se baciti na posao! (Video)

0

Jedna činjenica koja je sigurna na našim prostorima jeste da svi preko ljeta vole roštiljati, a pored toga što je ljeto već prošlo, mi vam danas donosimo kako možete da napravite sebi nešto što će vam olakšati roštiljanje u budućnosti.

Preko društvenih mreža i interneta u današnje vrijeme možete da vidite dosta korisnih stvari, te pogotovo nešto što možete napraviti sami za jeftine novce, baš kao što je to ova stvar.

Ovaj čovjek je dobio inspiraciju kada je čistio svoj prostor i tu je našao neispravni bojler, dok je uz malo truda on znao da može da napravi zaista epski roštilj koji je dobrih razmjera i gdje može stati malo više mesa i povrća na njega.

Ako i vi želite da saznate kako je on to uspio uraditi, onda je najbolje da pogledate video gdje se nalazi detaljno kako je sve to uspio uraditi. Prva stvar koju možete vidjeti da je ovaj čovjek uradio jeste da je skinuo čitavu vanjsku izolaciju, pa je nakon toga izbrusio čitav bojler i sve je skinuo sa njega osim okvira.

Kako bi napravio noge, onda je zavario dijelove rama kreveta na dno ovoga i tako je ovaj roštilj mogao biti odgovarajuće visine za ovog čovjeka. Nakon toga je i isjekao dio koji je njemu služio kao poklopac. Poslije toga je on napravio mali dimnjak gdje je koristio stare cijevi. Onda je i dodao ventilacioni otvor sa druge strane kako bi vazduh bolje prolazio. Probajte i sami ovo da napravite pa nam javite da li ste uspjeli.