Kombinacija meda i zelenih oraha bi vam mogla promijeniti život zauvijek – Ovaj recept vam može spasiti imunitet i štitnu žlijezdu od svih problema! – Savjeti za deset
Priroda i lijek Savjeti

Kombinacija meda i zelenih oraha bi vam mogla promijeniti život zauvijek – Ovaj recept vam može spasiti imunitet i štitnu žlijezdu od svih problema!

U ovom članku ćemo vam govoriti o jednom nevjerovatno korisnom receptu koji ima potencijal da vas spasi od raznih problema koji mogu da vam učine haos u organizmu.

Riječ je o jednom sirupu koji se pravi kombinacijom meda i zelenih oraha koji je toliko dobar za vašu štitnu žlijezdu i generalno vaš imunitet da će vam čak i ljekari ovo preporučiti bez razmišljanja.

To je zbog toga što se u mladom (zelenom) orahu nalaze ogromne količine vitamina C, koji u kombinaciji sa medom našim organizmima pruža potrebne materije za održavanje pravilnog rada štitne žlijezde.

Pored toga ovaj sirup je veoma koristan za pročišćavanje jetre, krvi i želuca, a poprilično je dobar i pri problemima sa respiratornim traktom ili raznim bolestima grla.

Pored toga konzumiranjem ovog korisnog sirupa možete pojačati svoj imunološki sistem do te tačke da vam niti jedan virus neće moći napraviti štetu u organizmu, i uz to će vam pomoći pri borbi sa gojaznosti.

Oglasi – Advertisement