KOLIKO VIKI MILJKOVIĆ ZARAĐUJE PARA? Muziku zamenila BIZNISOM sa nekretninama, LOVA SAMO KAPLJE

0

Jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima je Viki Miljković koja se na sceni nalazi već 30 godina, i za sada je apravila veliku karijeru koja je bez ikakve greške. Nema mnogo koncerata u posljednje vrijeme, jer se kao umejtnik establirala, pa kako govori i sama, nema ni potrebe da nastupa. Ako se na to doda i da njen suprug Taške dobro zarađuje, onda se može reći da lijepo žive.

Ona je jedne prilike za Kurir televiziju otkrila koliko je bitna komunikacija sa medijima za mlade pjevače i za zvijezde koje pokušavaju da izgrade karijeru. “Trudim se, smatram da je to jako bitno. Nekako smo usko ovezani, jedni bez drugih ne možemo. Učim svoje kandidate da se ne može bez medija, zbog toga sam Nermina Handžića i predstavila ga Beogradu. mislim da bi trebao zauzeti konkretan stav, i u privatnom životu sam takva, a ne samo kada se pojavljujem u medijima.

Osim pjevanja, ona se bavi i sa drugim biznisom, a to je nekretnine, pa je otkrila koji je posao bolji kada je u pitanju novac. “Ne gledam šta je isplativije, tako sam prestala odavno, kada sam trčala za parama nisam ih niakda stigla. Kada sam se prepustila onome u čemu uživam i dala sve što sam mogla, tada je ujedno i sve došlo na svoje.” Možemo sa sigurnošću reći da je pjevačica u dobroj finansijskoj sitauciji i da vjerujemo za nju sigurno nema zime. I ona i njen suprug jako dobro zarađuju, tako da su sebi obezbijedili jako dobar život.