Švicarski fotografa, inače koji se zove Ticijana Vergari je preko svoga profila na društvenim mrežama odlučila objaviti jednu fotografiju, a koja je dostigla mnogo popularnosti na internetu.

Ova fotografija je objavljena uz opis da ohrabri ljude kako bi posstavljali fotografije koje naglašavaju individualnost, ali ipak je ljude mučilo jedno drugo pitanje, a to je koliko se ovdje na fotografiji nalazi djevojčica.

Neki govore kako je na fotki 13 djevojčica, a neki govore da ih ima samo dvije, pa ćemo vas ostaviti malo kako bi vi razmisliti i probali dati tačan odgovor.

Poenta ove fotografije je u ogledali pa se može reći da kada se na prvi pogled vidi ova fotka, onda se shvati da jeste stvarno zbunjujuća, ali ipak kada se malo bolje zagledate u ovu fotografiju, onda ćete i sami shvatiti da je ipak na fotografiji samo dvije djevojčice.

Sama Ticijana je potvrdila da se na ovoj fotki nalaze dvije djevojčice, pa se i vjeruje kako se ovdje radi o njenim kćerkama, ali to nije skroz poznato. Može se reći da je ovo bila jedna zanimljiva fotografija koja je zbunila mnoge ljude, a sada nam vi recite šta mislite o ovome i da li ste uspjeli riješiti ovu “misteriju” ili vas je ipak zbunila ova fotka pa ste imali neki drugi odgovor na ovu zagonetku.

Samo rijetku su uspjeli shvatiti da su na fotki dvije djevojčice i nekada je potrebno malo više obratiti pažnju na ovakve fotografije kako bi se pronašlo rješenje.