KOLEGINICA NE MOŽE DA SMISLI MILOŠA BIKOVIĆA ! HAOS U NAJAVI !

0

Nije strano da se na javnoj sceni kolege prozivaju, naročito kad su u pitanju glumci. Pa je današnaj tema upravo o tome.

Glumica Eva Ras zamjerila je mlađem kolegi Milošu Bikoviću kako se ponio prema Branislavu Lečiću tokom posljednjih mjeseci kada je bio optužen za napastvovanje.


Eva iza sebe ima punih šest decenija uspješne glumačke karijere, a danas ne preza ni od kakvih komentara i veoma je britka na jeziku.

Tokom gostovanja u emisiji “Puls Srbije” kada je govorila o slučaju Branislava Lečića i Danijele Štajnfeld, ona je u negativnom kontekstu prokomentarisala Bikovića, kome je zamjerila što nije podržao Lečića dok je mjesecima trajala hajka protiv njega.

Mene su pitali šta mislim o tome. Rekla sam da ne može jedna udavača da optuži čoveka za to i da ja to odmah prihvatim. Ne živimo na divljem zapadu i ne prihvatam to linčovanje. Ja sam se uvek zalagala za pravnu državu i da sud to odluči, a sud je to odbacio – rekla je Eva, a potom istakla sa kim od kolega uopšte ne komunicira.


-Ja nekim ljudima ni dobar dan više ne govorim: Ni Bikoviću, ni Kokanu Mladenoviću – rekla je ona.

Kako joj je ova tema povukla živac, ona nije mogla da ostane uzdržana, te je objasnila da zbog čega je Bikoviću opasno zamjerila.

– To je protivustavno. Naše kolege su se pokazale kao poslednja đubrad. Oduzimali su Lečiću uloge. Ja Bikovića više ne mogu da gledam. On kao mladi kolega je potpisao da Branislav Lečić ne može da igra predstavu – rekla je Eva.