KOJI JE SVETSKI POZNATI FUDBALER ZAPAZIO MILICU, pa je obasipao cvećem i pićem ISPLIVALA FOTKA KOJA SVE OTKRIVA!

0

Svi smo mogli ispratit nastup naše pjevačice Milice Pavlović u Dubaiu. Ona je nastupala u fan zoni na jednom od kocerta koji su organizovani povodom Svjetskog prvenstva u fudbalu. Međutim nakon nastupa, ona je odlučila da se provede u noćnom provodu kao i svi ostali.

Nije mogla ni da sluti da će tako brzo njena fotografija početi da kruži internetom, što zapravo i ne bi da e pored nje nije našao slavni fudbaler. Kako smo mogli ispratiti ona je 21. novembra otputovala u Dubai te se odmah odlušila provesti pa je otišla sa svojim prijateljima koji su več bili tamo, u provod za pamćenje. Naime, pjevačica je sjedila u jednom od luksuznih restorana gdje je za stolo pored sjedio bivši reprezentativac i igrač Bajerna.

U pitanju je bio igrač Frank Riberi koji je odma primjetio našu pjevačicu a zatim joj je poslao cvijeće za njen sto. Zatim kada je primjetio da je pjevačica rado prihvatila buket, poslao je i flašu luksuzng pića. Nakon večere Milica i Frank su se upoznali te sjeli za isti sto, zatim zajedno sa prijateljima slavili. Kasnije je otišao svako na svoju stranu, a njihovom poznanszvu svjedoči slika koju je ona odmah objavila na svom Instagram profilu.

Od tada javnost ih povezuje te se pita šta se desilo nakon večere ali to nam ostaje na razmišljanje dok ne saznamo nove informacije.