Ko to beše Borko Stefanović? Olja Kovačević čeka Novu godinu u zagrljaju poznatog pevača, upravo je objavila fotografiju! Svi čestitaju!

0

Naime, u današnjem članku govorimo o urednici Muzičkog programa RTS-a Oliveri Kovačvić te o njenom emotivnom partneru Borku Stefanoviću. Iako je ona uvijek pokušavala sakriti svoj privatni život od očiju javnosti, jer je sama javnost nije toliko zanimala s obzirom da je žena u godinama, nije uspjela sakriti od medija. Njen partner Borko je samo jednom uhvaćen sa njom zajedno na koncertu, a nakon toga veoma uspješno su se krili tw novinari nisu mogli da odgonetnu nikakve informacije.

Međutim oduvijek je mnoge zanimalo šta to prelijepa urednica ima sa nekada se*s simbolom bivše Jugoslavije, Momčilom Bajagićem Bajagom, sa kojim se držala na Beoviziji za ruke a bili su iskreno nasmiejani. Međutim, ispostavilo se da je u pitanju samo posao, i drugarsko držanje za ruku koje su mediji pogrešno protumačili. Za njenog emotivnog partnera, Borku Stefanovića se zna da je politički aktivan, i da je to jedan od razloga zašto se on puno ne pojavljuje u javnosti i zašto ne voli foto aparate.

Mnogi zli jezici kažu u Srbiji, da je njen brak sa njim, doveo do toga da dobije jednu od glavnih rola na nacionalnoj frekvenciji RTS-a, te da je vezu sa njim odlično iskoristila.

Mnogi su baš iz tog razloga zapratili i njen Instagram profil, ne bi li pronašli kakav sočan detalj o njenom privatnom životu, tek je ona tamo u zagrljaju nikog drugog do popularnog Čole. Sada se znači ima i ekskluziva da će Zdravko Čolić da bude glavna zvijezda u novogodišnjem programu na RTS-u.