Ko je Olja Vampirica koja je ušla u Zadrugu? – SAHRANILA SUPRUGA SA KOJIM JE BILA 30 GODINA, SAD ŠETA ZMIJU NA LANCU

0

Rijaliti Zadruga je započela sa emitovanjem pete sezone u koje je ušlo dosta zanimljivih i novih lica, ali je tu mali broj i već viđenih i starih lica. Jedna koja je najavljena od dosta kontroverznih i zanimljivih učesnica je Olja Vampirica. Ona je neko ko je ipak nadmašio sva očekivanja i ko je pokazao i više nego što su od nje očekivali svi.

Na osnovu ova prva dva dana u Bijeloj kući, može se reći da nas u sljedećih 10 mjeseci čeka opšte ludilo. U kući je trenutno dosta različitih profila i lica i ono što se može do sad vidjeti jeste svježina, tako da slijedi upoznavanje sa svima njima. Olja Vampirica se zapravo zove Olja Ajnfalt, ali je u javnosti poznata kao Vampirica. Olja je neko ko je totalno u svijetu umjetnosti, po zanimanju je dizanjerka i preformans artistu.

Sebe je opisala kao alternativku, osobu punu mašte, hrabru, maljivu i glamuroznu osobu, koja ne voli površnost. Ono što je navela kao svoju manu, koju i ne voli baš, jeste što je tvrdoglava nekada i više nego što treba. Olja ima 58 godina, a rođena je 1963. godine. Mnogi su se šokirali ovom informacijom s obziromda Olja i ne izgleda toliko staro u licu. Ona sebe navodi kao da je iz 14. vijeka i neko je ko ne pripada 21. vijeku. Voli crni humor, a kako kaže, voli da pije krv posebno zločestim muškarcima. Olja voli biti dominantna te sve radi da se to i pokaže.

Vodi računa o svojoj ishrani i treninzima, pa je to zapravo njen ključ uspjeha kada se radi o fizičkom izgledu. Ono što je mnoge šokiralo jeste da će Olja da povampiri Lepog Miću, sa svojom zmijom koja se zove Kiki. To je zmija zapravo na metalnom povocu, pa će svakoga ko joj se usprotivi dodati na taj povodac. Olja je imala 30 godina supruga s kojem je živjela, a koji je odlučio da ode kada je njihova firma doživjela krah. Ono što ga je zadesilo jeste karcinom pluća te je nakon godinu dana umro.