KO JE INFLUESNERKA KOJA JE ZAVELA DARKA LAZIĆA? Imala je 136 KILOGRAMA, smršala 70 iz OSVETE BIVŠEM, a evo kako je izgledala! (FOTO)

0

Mnogi znaju ko je Darko Lazić. On važi za jednog od najpoznatijih i najboljih pevača mlađe generacije. Popularnost je stekao učešćem i pobedom u najpoznatijem muzičkom takmičenju na Balkanu, Zvezdama Granda. On je također poznat po kontraverzama i svojim privatnim životom koji se često nađe kao tema u medijima.

Darko Lazić je srpski folk pevač koji je pobedio u četvrtoj sezoni muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Rođen je 13. oktobra 1991. godine. Pre nekoliko godina u Srbiji, ali i u celoj Regiji mnogi su pisali o saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedva preživeo Darko Lazić. To se desilo u blizini njegovog rodnog sela, gde se prevrnuo sa autom. Kasnije je utvrđeno da je bio pod dejstvom opijata i alkohola, te da je vozio prekomernom brzinom. Darko Lazić je nakon toga bio u komi, te je imao nekoliko operacija. Također, doktori su mu jedva spasili nogu.

On je također poznat po tome što veoma često menja partnerke, a sada je privukao veliku medijsku pažnju povodom toga. On je odnedavno ponovo slobodan čovek jer ga je Barbara Bobak ostavila, prethodno je bio sa Anom Sević. Izgleda da ovaj popularni pevač nije dugo patio zbog nedavnog raskida. Odmah je oko bacio na drugu devojku. Izgleda da je reč o Mili Đukanović, koja je inače influenserka i upoznao ju je u Šapcu.

Ona je pre nekoliko meseci privukla veliku pažnju na sebe kada se predstavila sa svojom pričom o gojaznosti. Naime, ona je pre imala čak 136 kilograma, te je samo za devet meseci uspela da smrša na 70 kilograma. Možda je to sve zbog razloga zato što je i Darko Lazić prošao kroz gotovo istu stvar. On se također ugojio, te se podvrgao operaciji želuca kako bi skinuo čak 109 kilograma.