KO BI GA DRUGI UBIO NEGO BILJANA: Oglasio se brat Ivana čije je telo pronađeno u buretu i progovorio o motivu!

0

Već gotovo mesec dana unazad svi mediji ne prestaju da pišu o slučaju Biljane Stojanović koja je nakon par dana nestanka pronađena u pomoćnom objektu u beživotnom stanju. Da svtvar bude još gora, istragom je pronađeno i telo i njenog supruga i to zabetonirano u buretu u jednom zidu u dvorištu porodične kuće. Mnogi su ovaj slučaj komentarisali na način da se ovakve stvari mogu videti samo u kriminalističkim serijama i holivudskim filmovima. Mi vam danas donosimo rasplet te cele situacije. Saznajte u nastavku teksta o čemu je za tačno reč!

Nakon što je njen suprug Ivan “nestao”, Biljana Stojanović je porodici, komšijama i prijateljima pričala priču da je on otišao u Rusiju zbog posla. Sama sahrana Ivana Stojanovića koji je imao 40 godina još uvek nije obavljena jer porodica još uvek nije dobila njegovo telo zbog istrage. Postoji sumnja da je ubijen sekirom koja je istragom pronađena na tavanu kuće.

Porodica Ivana Stojanović je rekla kako im zavod za sudsku medicinu u Leskovcu još uvek nije dostavio niti obdukcioni nalaz, tako da neke posebne novosti o ovome slučaju nema. Ivanov brat, Nenad, koji je i pronašao telo svoga brata je za jedan portal rekao da ne postoji niko drugi ko bi ubio Ivana sem njegove supruge Biljane:

“Nema ko drugi da mi ubije brata nego ona. Meni samo nije jasan njen motiv, ne znam zašto je to uradila, ne znam motiv. Guram, onako sam kako sam moram da budem, roditelji su nam loše, deca su kod tetke, znaju šta se desilo, u šoku su”. Više o ovome pročitajte ovde.