KLUPKO SE POLAKO, ALI SIGURNO ODMOTAVA- DVIJE PJEVAČICE NA SUĐENJU ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Zoran je nakon ubistva Jelene kontaktirao njih (FOTO)

0
285

Prošlo je već četiri godine otkako je brutalno ubijena poznata pjevačica Jelena Marjanović, a još se nije došlo ni blizu rješenju ovoga slučaja, niti se zna koje ubica, niti koji je motiv ubistva. Glavni osumnjičeni je i dalje Jelenin muž Zoran kojemu se već i uveliko sudi, a  sada se saznalo da su za svjedokinje na suđenju pozvane i dvije Jelenine koleginice, pjevačice Sandra Afrika i Indira Aradinović Indi, a Indi je za medije izjavila sljedeće:

” Iskreno da vam kažem, zatečena sam što se moje ime spominje u ovom procesu. Ja od tragedije jesam imala kontakt sa Zoranom, njenim suprugom, ali stvarno ne vidim svoju ulogu u cijelom ovom procesu. Nije mi jasno kakve veze imam ja sa cijelim ovim slučajem. Mi smo imali poslovnu saradnju i to je sve što je bilo. Zovu me ljudi sa svih strana i samo mi podižu tenziju zbog spominjanja mog imena u okviru suđenja za njeno ubistvo, o kojem ja veze nikakve nemam. Nisam još kontaktirala svog advokata da vidim kako to sada ide i šta ja treba da radim povodom toga. Vjerujte mi, još uvijek sam u šoku poslije poziva”

Novinarima se obratila i Sandra Afrika, koja je rekla ove stvari:” Šokirana sam, i to blago rečeno. Ja se posljednjih osam godina ne družim i ne viđam sa Zokijem, njenim suprugom. Tačno je da sam imala kontakt sa Zoranom poslije Jeleninog ubistva, ali ne vidim kakve veze imam ja sa ovim cijelim procesom. Valjda izvlače šta god mogu iz svega”