Trenutno Vijesti

KIPI na sve strane, celulita more, OBJAVLJENA SLIKA BEZ FOTOŠOPA: Kad vidite kako KARLEUŠA stvarno izgleda, zaprepastit ćete se (FOTO)

Ona je jedna od najpoznatijih žena na Balkanu a mediji je vole nazivati i malom od skandala jer ogroman dio svoje popularnosti duguje upravo svom ponašanju a ne toliko velikim hitovima.

Jelena Karleuša je poznata po svom oštrom jeziku i po tome da svoje mišljenje o svemu i svakome iznosi javno bez imalo zadrške i to je i osnovni razlog što je mnogo njenih kolega sa estrade ni ne voli puno. Sa Cecom Ražnatović ona već godinama vodi pravi medijski rat i više puta su njihove javne svađe dobijale i sudski epilog. Jelena je stalni član žirija u najpoznatijem regionalnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda i ova emisija bi bez nje i njenih komentara bila puno manje zanimljiva.

Njeni fanovi se žale da već dugo nije snimila ništa novo a i sama Jelena je toga svjesna pa je čak i njen menadžer Birtašević rekao kao je razlog za ovako dugu pauzu taj što je Jelena mnogima stala na žulj i što jednostavno ne zna kada treba da šuti. Jelenu to izgleda mnogo ne zabrinjava, ona sa svojim fanovima komunicira skoro svaki dan putem društvenih mreža i vrlo često ih obraduje svojim provokativnim fotkama.

Ipak, oni koji detaljnije zagledaju njene fotke su primjetili da su skoro sve fotošopirane i da na njima Jelena izgleda presavršeno. Ne postoji žena koja nema neku manu, celulit, strije, bore a ista je stvar i sa balkanskom divom. Jelena je postavila jednu fotogtafiju koja nije bila obrađena u fotošopu i na njoj se vidi da je i ona čovjek od krvi i mesa i da ima celulite.

Oglasi – Advertisement