KEBA SE RAZVEO OD OLJE JOŠ 2013. GODINE! Pevač IZGUBIO POLA IMOVINE, BIZARAN razlog rastavljanja od supruge ŠOKIRAO SVE, sramota!

0

Dragan Kojić Keba je svojevremeno bio jedan od najpopularnijih folkera u regiji a posljednjih godina se više pisalo o njegovom sinu Igoru koji je bio u braku sa hrvatskom pop pjevačicom Severinom od koje se nedavno i razveo.

Iako nikada nisu u javnosti iznijeli svoje razloge za razlaz Severina je u jednoj objavi na Instagramu dala naslutiti da krivi svoju svekrvu i svekra za to. Međutim posljenjih dana je fokus srpskih medija opet na Kebi jer se saznalo da se on sudski razveo od svoje supruge Olje sa kojom živi i dan danas još 2013. godine a mnogima se smučilo kada su saznali i zbog čega je to uradio.

Naime Keba je na ovaj način pokušao da izbjegne da plati alimentaciju za svoju vanbračnu kćerku Inu koju je dobio u vezi sa Ljiljanom Jevremnović i sa kojom ne želi da ima nikakav kontakt. On je uporno godinama odbijao da da svoj DNK da bi se utvrdilo očinstvo a Ljliljana je podnijela i tužbu za alimentaciju i taj spor je i dobila pa se pjevačev dug po ovoj osnovi popeo do 100 hiljada eura.

Na sudskom ročištu je pjevač priznao da se razveo od supruge Olje i da je na taj način izgubio pola svoje imovine i da je kuća koju je napravio i u kojoj su živjeli Olja on i njihova djeca imala 330 kvadrata ali da nakon razvoda živi sam u stanu od 100 kvadrata. On je izjavio da posjeduje samo još kuću u Loznici te da više uopšte ne radi ii da ne zarađuje jer navodno po jednom nastupu zaradi maksimalno do 60 hiljada dinara.