KEBA PROŠETAO SANDALE OD 650 EVRA I NALAKIRANE NOKTE! STVARNO JE OVO OBUO! NA ŽENE DELUJE KAO INSTANT KONTRACEPCIJA…(FOTO)

0

Poznati pevači i pevačice sa domaće estrade veoma često znaju privući medijsku pažnju svojim kontraverzama sa izjavama, privatnim životom i sličnim skandalima. Tako vam danas donosimo jednu fotografiju koju je objavio poznati pevač Dragan Kojić Keba i tako privukao veliku medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teskta o čemu je zapravo reč!

Poznato je da estradne ličnosti itekako dobro žive i zarađuju, pa tako i Keba. On je dokazao i da je spremant dati veći deo novca za odevne predmete. Gučijeve sandale, koje su izašle pre mesec dana koštaju čak 450 evra, a također je poznato da su se iste one nosile u Jugoslaviji 80-tih godina. Nije prvi put da čujemo da se neka starija moda vraća ponovo u trend. Ove neudobne sandale koje imaju plastični kajš je Guči itekako prepoznao kao dobru zaradu te brendirao. Oni koji imaju malo više novaca slepo slede ovakve trendove i tako pokušavaju dokazati da žive na “visokoj nozi”.

Svima nam je jasno da muškarci i žene gotovo da i nemaju razlike u odevanju u današnjem modernom vremenu i trendovima. Dragan Kojić Keba je obuo upravo ove sandale i oborio sve rekorde ismijavanja od strane ljudi na raznim tipovima medija. Za njih je iskeširao čak 650 evra. Keba je poznat kao neko ko je stariji pevač a veliku pažnju posvećuje upravo ovakvim stvarima i nečemu što današnji muškarci sigurno ne bi. Bilo kako bilo, on jeste javna ličnost pa i u neku ruku mora da drži do ovakvih stvari. Ipak, sandale su privukle veliku medijsku pažnju i smešne komentare. “Kada žurim na snimanje Avendžersa, a frenč pedikir se nije osušio”.