KAŽU DA JE NAJZGODNIJA BAKA U SRBIJI, A SADA JE U MINIĆU DIGLA SVIMA PRITISAK: Pokazala i PREVIŠE, kakva BOMBA

0

Anabela Atijas je prelepa pevačica koja je oduvek bila popularna, čak i kada je nabacila koji kilogram viška.Neko vrijeme se nije pojavljivala u javnosti, ali se sada pojavila na snimanju emisije “Zvijezda velikog specijala”.Važi za najseksi baku u Srbiji, a sada je usavršila svoju liniju i pokazuje je u Emsiji.Nosila je mini crvenu haljinu sa dubokim dekolteom, naglašavajući njene noge.Videli smo da je pevačica imala velikih problema sa dužinom haljine, pa je često morala da je podešava.

Anabela Slavnić nedavno je progovorila o svom suprugu Zvezdanu.Anabela je prokomentarisala ulazak Ane Ćurčić u “Zadrugu”. Rekla je da je dobro napisano i veoma zanimljivo.-Ispratila sam njen ulazak, interesovalo me je, vidim da se radi o pametnoj, zreloj ženi, lavici, navijam za nju u svakom slučaju, trebalo je da uđe i učini nešto za sebe kad je već dovedena pred svršen čin. Svako se zauzeo za sebe, zašto ne bi i ona. Ona je žena iz naroda, nije joj bilo lako da podnosi ovo, svaka joj čast, sve pohvale za držanje – rekla je Anabela.Ona je istakla da Zvezdana Slavnića poznaje iz peroda devedesetih godina.

-Ja se Zvezdana sećam kao dečka pokojne Ksenije. Oni su bili gradski par, plenili su, voleli su ih ljudi, koliko se sećam bili su prelepi zajedno. Bila je neka posebna ljubav, mislim da je to bila njena prva velika ljubav, pričale smo nas dve – navela je ona za Pink, a potom otkrila kako pamti Kseniju Pajčin:-Jako sam je volela, bila je dobar čovek, bila je spremna da skoči za sve u vatru, niko nije zaslužio da završi na taj način. Ona je bila vanzemaljska, bile je posebna zaista.

– Sada sam dobro, ali kod mene to varira. Meni je u glavi samo Zvezdan, ne znam ni sama šta da radim. Jako mi je teško i borim se. Kada ga vidim nije mi lako. Njegovo ponašanje je užasno bilo sinoć, ja to njegovo ponašanje ne mogu. Ponaša se kao stariji FIlip Car, to nije čovek u kojeg sam se zaljubila, a onda ono njegovo da traži piće, kao Car. Ono ležanje po krevetima, maženje sa drugim devojkama, to nije Zvezdan. Ja nisam videla da on toliko pije. On kao da preživljava drugu mladost. Meni ovde ništa nije jasno, nama se svima život promenio, i Zvezdanu i Ani i meni. Nije ovo neka vezica, ima tu svega, ali ovo ponašanje njegovo je veoma degutantno – govorila je Anđela.