Katarina Grujić zgrožena zbog prazne koverte koju je dobila na svadbi: To je nešto najgluplje!

0

Svako od nas voli da prati šta se dešava sa javnim ličnostima sa estrade, te oni svako malo, kada im popularnost opadne urade nešto što će ponovo usmeriti pažnju na njih. Svesni smo činjenice koliko poznati pevači i pevačice privlače medijsku pažnju, kako svojim pevanjem i muzikom, tako i svojim privatnim životom. Isto tako, znamo koliki uticaj imaju Zvezde Granda i da to predstavlja mesto gde ljudi mogu postati zvezde preko noći, naročito ako su još i dovoljno talentirani.

Jedna od takvij je definitivno i Katarina Grujić. Katarina Kaća Grujić je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 20. maja 1992. godine u Beogradu. Ona važi za pevačicu koja ne samo da peva, već i dobro izgleda. Mnogi smatraju da je ona najzgodnija i najlepša pevačica na estradi. Već dva dana, svi mediji u Srbiji pišu o velikom venčanju  između Katarine Grujić i Marka Gobeljića.

Svi se sećaju njenog nedavnog venčanja i velikog skandala koji se desio, jer se mladenka na veoma ružan način ponašala prema fotoreporterima, koje je ona sama pozvala da zabeleže ovaj događaj. Nije uopšte želela da se obrati novinarima niti da im odgovori ni na jedno postavljeno pitanje. Sada nakon par sedmica kasnije pojavila se kao gošća u Amidži šou gde je pričala o svom proteklom venčanju.

Tom prilikom je otkrila da je od Zorice Brunclik i Kemiša dobila Versaći šoljice kojima se oduševila, te joj je to jedan od dražih poklona. Potom ju je voditelj Ognjen Amidžić pitao koji je najgluplji poklon, a ona je odgovorila da je to prazna koverta. Pre svega bilo oko dvadeset koverata koje nisu bile potpisana, a jedna je čak bila i prazna.