Katarina Grujić izbacila 3 namirnice iz ishrane i smršala 10 kila u rekordnom periodu: Još 1 trik koji će vam pomoći da ne osjećate glad

0

Može se reći da je poznata pjevačica Katarina Grujić jedna od najzgodnijih pjevačica iz današnjeg vremena, a ona je prije nekih osam godina imala desetak kilograma viška pa je pjevačica rekla da se zbog učešća u rijalitiju ugojila radi neredovne ishrane i čitavog stresa.

“Ja tada nisam mogla da se zdravo hranim, a iskreno i da kažem radi tih kamera koje su nas snimale 24 sata se ja nisam baš ugodno osjećala. Kada sam napustila rijaliti, onda sam imala čak deset kilograma viška”, rekla je Katarina.

“Mene su u srednjoj školi uvijek zezali jer sam bila najviša u razredu, a najmršavija i zbog toga je meni bilo jako teško kada sam izašla iz rijalitija jer to više nisam bila ja, pa je i svašta bilo pisano po društvenim mrežama o meni. Tada sam odlučila da je vrijeme da uzmem stvar u svoje ruke pa sam promijenila svoje životne navike”, rekla je pjevačica.

“Ja inače nisam zagovornik izgladnjavanja i ne bi nikada čitav dan jela samo salatu jer to nije baš ni dobro za zdravlje, a ono što sam uradila jeste da sam izbacila brašno, šećer i so jer to zadržava vodu i ja sam izgubila kilograme na skroz zdrav način. Još jednom sam se ugojila kada sam bila u bolnici, a kada sam izašla, onda sam se okrenula proteinskoj ishrani gdje sam jela samo meso i salatu i ubacila sam tri puta u sedmici treninge pa mi je sve to pomoglo mnogo. Isto tako i ne pamtim kada sam pojela pizzu ili nešto iz fast food-a”, dodala je.