KARLEUŠIN PR OBJAVIO ISTINU O GLEDANOSTI ZVEZDA GRANDA OTKAKO JE DOŠLA CECA: Lažu da su gledaniji

0

Popularni i čuveni roker ĐORĐE DAVID, rekao je kako gledanost ovog šou talent programa ZVEZDE GRANDA veća otkad je u crvenoj stolici sjela Ceca Ražnatović, ali ipak njegova izjava se kosi s onima što su rekli iz tima Jelene Karleuše.

Odlazak pjevačice JK i takmičenja Zvezde Granda je sve iznenadio, svi su sa nestrpljenjem čekali da vide kako će se snaći Ceca Ražnatović u crvenoj stolici, koja je došla upravo umjesto Jelene Karleuše, s kojom nije nimalo u dobrim odnosima.

Podijeljenja su bila mišljenja i prognoze, neki su smatrali da neće niko uspjeti nadmašiti Jelenu, da neće takmičenje imati ni blizu gledanost kao što je bilo dok je Jelena bila tu, a neki su pričali kako je Ceca pun pogodak i odlična zamjena za Jelenu.

A Karleušin menadžer, koji služi za odnose sa javnošću, upitan je na Instagramu za ovu temu, a on je otvoreno odgovrio, jasno isprozivao ZG na taj način:

Korisnik društvene mreže je rekao da će podijeliti utisak, da ne može vjerovati da Zvezde Granda imaju neku gledanost, a kad su tu kume. HOROR

Potom je menadžer Karleuše rekao ONO ŠTO JE VIDIO PO IZVJEŠTAJIMA KOJE DOBIJAJU SVI IZ POSLA SE NE PODUDARA SA ONIM ŠTO SE OBJAVI. DALEKO, DALEKO JE OD TOGA, TO NIJE TEMA ZA NJEGA, NITI GA JE ZANIMALO DA ULAZI U DETALJE, SVE NAJ SVIMA.

Podsjećamo vas, kako je Đorđe David jedan od članova stručnoj žirija veličao dolazak CECE, rekao je da ona donijela veliku gledanost ovom takmičenju.

Potom je rekla da su ona i Jelena kao Ronaldo i Mesi. Imala je JK neku svoju foru, potom je ona otišla, pojavila se Ceca, neko ko je veću gledanost donio, U nevjerovatno većem procentu je donijela gledanost. A iskreno da kaže, brinuli su se da li će tako biti.