KARLEUŠA U SVOM DOMU PRONAŠLA PISMO OD NJE! Noć uoči objave o razvodu čitala je reči posvete:VOLIM TE NE MOGU DA…

0

Kao što smo već i navikli, svakodnevno imamo priliku pročitati nešto što je vezano za privatni život poznatih osoba, naročito ako je u pitanju nešto kontraverzno. Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Mi vam danas donosimo nešto što ima veze sa njenom starijom ćerkom Atinom. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Naime, imamo zaista veliki broj poznatih glumaca i pevača čija su deca vremenom postale javne ličnosti. Nekima i odgovara ta slava roditelja a opet neka deca žele da se bave sa nečim potpuno drugim i da ne budu kao svoji roditelji. Zbog toga su ta njihova deca popularna i na društvenim mrežama a čist primer je recimo Anastasija Ražnatović, koja je pored svega počela i da peva pa tako postala dodatno popularna.

Tako i starija ćerka Jelene Karleuše, Atina Tošić je itekako poznata na drušvenim mrežama. Iako ima samo 14 godina ona je prava internet zvezda na trenutno najpopularnijoj društvenoj mreži TikTok. Neposredno pre saopštenja javnosti da se razvodi, Jelena je objavila sliku pisma kojeg joj je Atina napisala. Uoči 5. jula, kada je i zvanično priznala da njena bračna priča ni ovog puta nije uspela, Jelena je u rukama držala pismo koje joj je davalo neverovatnu snagu.

To je bilo za Jelenu jako emotivna situacija i pismo se sastojala od nekoliko reči koje itekako znače za svakog roditelja. Napisala je sledeće: “Mama moja ti si mi sve u životu, volim te mnogo i ne mogu da živim bez tebe”. Uz ove riječi se nalazi i crtež koji predstavlja njih dve.