Karleuša šokiraIa sve bahatom izjavom: “Pitate se zašto imam lepo lice bez bora?: Ne jedem meso, kolače, čips – Moja klasa ljudi jede nešto sasvim drugo..”

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom privatnom životu se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Zaista se mnogo priča o privatnom životu Jelene, znaju se i neke stvari oko nje koje se tiču stila života, a to je da je ona vegeterijanac. Pošto ona važi za velikog aktivistu za zaštitu životinje, te svakodnevno podseća i kritikuje društvo za nasilje nad njima, na pitanje novinara o njenoj iskrani ona je jasno rekla da ne jede meso, dodajući da jedan tanjur pasulja ima istu količinu proteina kao i grilovana piletina.

Na to je također dodala i kako smatra da je prelijepa bez šminke i da nema bora. Glavni uzrok tome je upravo ishrana kojom se hrani. Navodno ne voli šećer i slatkiše te nikad nije jela kolače, iako postoje brojne slike gdje jede kolače kao npr na svadbi sa svojim bivšim.  Pored svega toga je našla priliku i da kaže da je njen kvocijent inteligencije preko 200. Izgleda da je zaboravila koliko je samo novca uložila u svoj izgled, pa zbog toga definitivno ne možemo reći da je u pitanju samo ishrana. Verujemo da ona redovno i vežba, ali je zaista nepotrebno govoriti neke stvari koje nisu logične.