Karleuša PONIZILA i NAJSTRAŠNIJE IZVRIJEĐALA takmičarku u Zvezdama Granda: Sada se ONA oglasila i svima začepila usta, Jelena OD BRUKE NE IZLAZI IZ STANA

0
144

Diana Mihajlović, takmičarka “Zvezde Granda”, prošlog vikenda nije prošla u daljni krug. Poslije nastupa, dobila je samo dva glasa. Saša je objasnio da je Diana bila bolesna pa ju je nekako nagovorio da se bolesna pojavi na sceni, iako je htjela odustati od nastupa.

Pored zdravstvenih problema koje je Diana imala, Jelena za nju nije imala razumijevanja. Poručila joj je da nema potrebe da više dolazi na takmičenje, da odustane od karijere i promjeni profesiju. Diana joj je na to odgovorila da će ona biti zvijezda i neće odustati.

Nakon što je Karleuša pokušala da joj “naruši samopouzdanje”, produkcija je odlučila provjeriti Dianu i njen pogled na ovo sve.

Nije mi Karleuša srušila samopouzdanje, naime, ne može ga niko srušiti sem mene same. Umjesto poniženja, ona me je još više ohrabrila. Iako poštujem njen komentar, ja ga ne prihvatam, jer svoje nezadovoljstvo istrese na kandidate koje ima od problema. Nije mi bila namjera da se svađam sa njom, ali zaboravlja šta je govorila. – rekla je Diana i uz to dodala:

Ne planiram nastaviti takmičenje, iako mi je ovo pomoglo sa “reklamom”, ali ću nastaviti sa borbom. Karleuša za sve takmičare za koje je rekla da će biti zvijezde, njih nema nigdje – ali hvala ti Jeco! – napomenula je pjevačica.