KARLEUŠA POBJEGLA IZ ZEMLJE : Jeleni nije bilo dobro kada je vidjela šta je Duško uradio! (FOTO)

0

Kada je poznati fudbaler postavio novu fotografiju sa Anom Jovanović, ona se odmah našla u žiži javnosti. Da li je slučajnost ili ne, oni su uhvaćeni na istom mjestu u istom trenutku. Bivši suprug Jelene Karleuše odlično se provodi, a ni Jelena ne zaostaje za njim.

S obzirom da Jelena nije otišla u Katar kako bi podržala reprezentaciju Srbije, već uživa u Dubiju umjesto nje to je uradila Ana Jovanović. Naime Ana, koja je poznata po aferi s Duškom jedno vrijeme se totalno povukla iz javnosti te nije htjela ništa komentarisati vezano za ovu temu, ali je mnoge zaintrigiralo nakon što je izbacila fotku. Na fotografiji se jasno vidjelo da se nalazi na istom mjestu kao i poznati fudbaler.

Istakla je da svim srcem navija za Srbiju, pa su mnogi povezali fudbalera sa ovom mladom atraktivnom djevojkom. Još i ranije mediji su pisali o njihovoj aferi te da je navodno obasipao skupocjenim poklonima ali ni pažnje nije manjkalo. Također su svi očekivali Jelenine komentare, međutim ona je sve izignorisala i provodila se za sve pare u Dubaiju.

 

Pored nje je bila njena mlađa kolegica Milica Pavlović, kada je objavila fotografiju i u opisu napisala kako podržava naše Orlove ali ovaj put sa drugog mjesta. Ono što nije definitivno manjaklo, jesu komentari pratilaca koji su bili podjeljenji između Jelene Karleuše i Ane Jovanović. Mnogi su pisali o tome kako Ana želi uhvatiti Duška na trudnoću, dok su Jelenu njeni pratioci branili vatreno, onako kako i ona sama brani svoje stavove i mišljenja.