KARLEUŠA JE HTELA KARIĆU DECU DA RODI, A OVAKO BI SE ZVALA: Nema veze sa imenima ATINA I NIKA, PRAVI ŠOK ZA SVE! (FOTO)

0

Jelenu Karleušu nema potrebe posebno predstavljati. Već nekoliko dana unazad je aktuelan razvod braka između nje i Duška. Mi vam danas donosimo priču o njenom prvom braku. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Duško i Jelena su su sada već slobodno možemo reći “bili” u braku 14. godina i baš kada su svi pomislili da će sve kontraverze i skandale da prevaziđu, njihov brak je po svemu sudeći završen. Pisali smo o tome kako Jelene prati i uhodi Duška, kako mu ne da mira niti u bilo kojem segmentu života. Pre nekoliko godina se pisalo o mogućoj aferi Jelene i Ognjena Vranješa i tada su svi pomislili da će njihov brak završiti, ali nije.

Sada se vraćamo unazad kroz istorijat ove pevačice i donosimo vam priču o njenom prvom braku. Zapravo mnogi zaboravljaju da je Duško Tošić njen drugi suprug, te da je njegov prethodnik bio Bojan Karić. Oni su se venčali, sada već davne 2004. godine i to je tada bio veliki spektakl i događaj koji je medijski ispraćen. Njih dvoje su imali velike planove, ali je brak trajao svega nekoliko meseci. Čak su i smislili imena za svoju buduću decu.

“Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvati Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici”.