Karleuša ih SKLONILA sa ulice i primila u svoju vilu: EVO kako izgledaju, svaka ima svoj krevet, ovim potezom IZNENADILA cijelu javnost(FOTO) – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

Karleuša ih SKLONILA sa ulice i primila u svoju vilu: EVO kako izgledaju, svaka ima svoj krevet, ovim potezom IZNENADILA cijelu javnost(FOTO)

Balkanska diva Jelena Karleuša sa pravom nosi nadimak i mala od skandala jer joj oni i du najbolje od ruke. Više se niko ni ne sjeća kada je ona zadnji out objavila neku novu pjesmu, ali je svejedno sveprisutna u medijima i o njoj se stalno nešto piše.

Ona je stalni član žirija u Zvezdama Granda a nedavno je nakon duge pauze održala koncert u Ohridu nakon kojeg je izjvila da joj je strašno nedostajala interakcija sas publikom. Jelena je poznata po tome da neka dlake na jeziku i da uvijek iznosi svoje mišljenje pa čak i onda kada je niko ne pita za njega. U ratu je sa Cecom Ražatović već godinama i više puta su njihove svaađe imale i sudski epilog.

Jelena je i poznati borac za prava životinja i logično, vegeterijanac što često ističe i na svom Instagram profilun a kojem ima ogroman broj pratilaca. Jelena je i modna ikona čiji ukus u oblačenju mnogi pokušavaju iskopirati pa tako nije tajna da su neke njene odjevne kombinacije kopirale i Bijonse i Kim Kardašijan koja je čak izjavila kako je Jelena lijepa žena koja ima istančan ukus kada je moda u pitanju.

Jelena poredd pasa voli i mačke i nedavno je jedni macu koju je udario auto odvela kod veterinara da joj se pruži pomoć. Nakon toga je na svom Instagram profilu postavila fotke na kojima su se nalazile dvije preslatke mace a kada su je fanovi koji su znali da ih prije nije imala pitali kada ih je kupila, ona je odgovorila da ih je našla na ulici i udomila i pružila im skloniošte, ljubav i hranu.

Oglasi – Advertisement