Karleuša će poludeti! – Duško bi za ovu ženu uradio sve, pojavila se fotografija na kojoj su zajedno, komentari pljušte!

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Ona je inače u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, te o njihovom braku svakodnevno možemo čuti nove skandale i kontraverze. Ipak pored toga što su ih mediji nekoliko puta razveli i pored brojnih afera o kojima su pričali, oni se još uvek drže zajedno. Ove godine će proslaviti 14. godina braka. Poznato je i da imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Žuta štampa vrvi špekulacijama i lažnim vestima o ovom bračnom paru i kako Tošić aktivno vara Karleušu i kako im je brak i porodični život u raspadu. Fotografiju iz aviona koju je Karleuša objavila prikazuje još jednu ženu s njom i Tošićem, a to je zapravo njegova sestra. Fanovi ove pevačice su krenuli da špekulišu da mu je to ljubavnica, a zapravo mu je rod i mnogo je voli pa je stoga i očito da će mu ona biti malo preča od supruge. Bilo kako bilo, mnogi su napravili dramu gde je nije bilo dok ovo troje uživa na putovanju.