Kalinka je UMR*A U 14. GODINI u snu, ali je obdukcija pokazala NAJJEZIVIJU, NEZAMISLIVU ISTINU- Njen otac NIKADA nije odustao od traženja krivca – Na pravdu čekao 30 godina- SVE SE OTKRILO (FOTO)

0

Ub*stvo Kaline Bamberski je godinama zanimalo svijet, postavši jedan od najpopularnijih zločina u historiji, a čitava priča je čak dobila i svoju ekranizaciju kada je Netflix 2022. godine snimio potresni dokumentarac “My Daughters Killer” u kojem otkriva kako je došlo do otkrića i hvatanja ubice, iako godinama kasnije.

Dokumentarac u fokusu priče ima višedecenijsku borbu Kalininog oca da otkrije istinu i izbori se za pravdu, te pokazuje kako je preuzeo na kraju stvar u svoje ruke nakon što su ga iznevjerile vlasti. Kalina Bamberski je imala samo 14 godina kada je ubijena još davne 1982. godine dok je tokom ljeta boravila sa majkom i očuhom u gradu Lindau u Njemačkoj.

Ona je jedno jutro pronađena smaknuta, a detalji njene smrti su bili jako osjetljivi, njen očuh Diter Krombah je pozvao hitnu pomoć nakon što je pronašao njeno beživotno tijelo u spavaćoj sobi.

Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji se nalazi OVDJE.