KAKVO LUDILO- OKRENUO SE I OTIŠAO SA SOPSTVENOG VJEČANJA- Mladoženja riješio da OTKRIJE ISTINU i to pred svim gostima- CIJELA REGIJA U ŠOKU (VIDEO)

0

Venčanja su za mnoge ljude ovog sveta jedan od najvažnijih događaja u životu. Takvi događaji bi trebali biti ispunjeni veseljem i radosti. Isto tako, često večnanja nekome predstavljaju noćnu moru, naročito onda kada ne ide sve po planu. Iz takvih situacija proizašle su neke čudne i bizarne stvari.

Ono što možemo zamisliti kada kažemo da je venčanje pošlo po zlu je na primer da smo pozvali nekoga među zvanicama ko se nije znao ponašati te je pravio scene. Isto tako, moguće je i da mladenci urade nešto što može čak i prekinuti veselje, te da čak dođe do raskida braka.

Mi vam danas donosimo priču o mladođenji koji je tokom ceremonije svog venčanja iskoristio priliku da svima kaže kako mu buduća supruga nije bila verna, kao i njegovi prijatelji. Jedan od zvanica na tom večnanju je bio čovek po imenu Šon, koji je celu ovu priču ispričao u emisiji Grahama Nortona.

On je rekao da je sama ceremonija išla po planu i bez ikakvih problema. Nakon što je krenulo slavlje, svi su počeli da drže kraće govore. Kada je došao red na mladoženju on je rekao kako namerava da igraju jednu igru. Rekao je svim gostima da ustanu, okrenu tanjire ispred sebe i pronađu crvenu naljepnicu. Onaj ko nije pronašao morao je da sjedne, pa su tako ostali da stoje osmorica muškaraca.

Zatim je mladoženja svima rekao da dobro obrate pažnju na ovih osam muškaraca koji su ostali da stoje, te je glasno rekao da su svi oni spavali sa njenom suprugom otkada su se oni verili. Nakon toga je rekao da odlazi tražiti poništenje braka. Svi gosti su ostali u potpunom šoku. Nije poznato koja je bila reakcija mlade i šta se dalje sve dešavalo.