KAKVA LEPOTA- NAJBOLJI FUDBALER MAROKA U BRAKU JE SA 12 GODINA STARIJOM ŽENOM- Nju s razlogom zovu najlepšom glumicom na svetu (FOTO)

0

Svjetsko prvenstvo u Kataru, definitivno je opravdalo apsolutno sva očekivanja ljubitelja fudbala u svijetu, ali i onih koji i ne vole fudbal. Naime, mi danas govorimo o selekciji Maroka, koja se plasirala u polufinale takmičenja, i večeras će da odmjeri svoje snage sa selekcijom Francuske. Ovo će da bude meč pun naboja, jer je poznato da je Maroko njihova kolonija, a na tribinama kada igra Maroko je apsolutna ludnica. Čak je i kralj ove države nakon izbacivanja Portugala i Španije izašao na ulice, te podijelio radost sa navijačima.

Fudbaleri su definitivno kupili srca cijelog svijeta, kada bi nakon svake pobjede trčali majkama na tribine i dijelili radost sa njima, a snimak koji je postao viralan je onaj kada je jedan fudbaler izveo majku na teren, i krenuo da pleše tradicionalni marokanski ples. Mi danas govorimo o njihovom najboljem igraču Ašramu Hakimiju, koji je član Pariz Sen Žermena.

On je inače u braku sa Hiba Hakimi, koja je prelijepa mlada žena. Rođena je inače u Madridu, ali su njeni korjeni iz Tunisa. Jedna je od rijetkih žena fudbalera, koja je itekako načitana a diplomirala je arapsku filologiju, govori tečno italijanski, engleski i francuski.

Oni imaju dvoje dece, glumica je po zanimanju, a ono što je interesantno je to, da je od njega starija čak punih 12 godina, ali njima to nikako ne smeta.