KAKVA ISPOVEST!!! BILA JE SAMA U AUTOBUSU KADA JE VOZAČ STAO I POGLEDAO U RETROVIZOR Osetila je strah, a ono što je usledilo ostaviće vas bez reči

0

Mnogi od nas nisu svesni činjenice da u svakom trenutku može nešto da desi, naročito kada uđemo u taksi ili autobus. Ovaj današnji slučaj se desio u javnom gradskom saobraćaju. Svakako je da jednoj ženi nije itekako svejedno da putuje sama noću, ali iz nekog razloga se oseća i sigurno onog trenutka kada dođe autobus.

Upravo to se desilo u današnjoj priči, gde je žena ušla u autobus. Međutim desilo se nešto upravo suprotno jer se sve vreme vozač autobusa gledao u nju u retrovizoru. Ovaj događaj se desio u Indiji i devojka po imenu Šna Kamal je imala samo 19 godina, te se vraćala kući sa posla. Na jednoj predzadnjoj stanici su svi drugi putnici izašli, te je ona ostala sama sa vozačem u autobusu. Obuzeo ju je čudan strah, te je jedva čelaka da dođe do kuće, jer je bilo oko pola 12.

Kada su na predzadnjoj stanici svi izašli, vozač autobusa je sve vreme gledau u retrovizor i nije kretao. Ona ga je pitala zašto ne krene dalje, a on je odgovorio da se mora uveriti da je žena koja je zadnja izašla iz autobusa u redu. Ova devojka je potom na svoj fejsbuk profil napisala kako misli da je upoznala zapravo najboljeg vozača na svetu, jer su iz autobusa u jednom trenutku izašla žena i grupa mladića. On je hteo da se uveri da je sa ovom ženom sve uredu. Dodala je da je kasnije je stao bliže njenoj kući jer je bio mrak, te se zahvalila vozaču s linije 753 na brižnosti.