Kakva bruka: Prolaznik snimao POLICAJCA koji se ZADOVOLJAVAO u parku, a onda mu prišao (VIDEO)

0

Javna mesta i razne situacije na javnim mestima su veoma česta pojava. To su česte teme u medijima i o njima se često piše i komentariše. Ova situacija se desila u Velikoj Britaniji i previše je privukla pažnju domaćih medija, ali i sveta.

Naime, policija iz Velike Britanije je pokrenula krivičnu istragu protiv svoga uposlenika, kolege policajca. On je navodno uhvaćen kako masturbira u jednom od londonskih parkova u sred bela dana. On je brzo nakon toga uhapšen je te zadržan u pritvoru u Krojdonu. Privukao je pažnju desetini iznenađenih prolaznika koji su ga odmah prijavili.

Kako stoji, u četvrtak, 31. marta uhapšen je muškarac zbog sumnje da je narušio pristojnost na javnom mestu. On je još uvek u pritvoru. Hapšenje je usledilo nakon snimka koji je kružio internetom te je skrenuo pažnju policiji. Uhapšeni čovek je pri tome policijski službenik, pri komandi za puteve i transport. Istraga je u toku. Ovo je saopštio portparol policije u Londonu. Glasnogovornik Kajk Gordon se oglasio i rekao da ovo predstavlja veliku sramotu za Londonsku policiju, te je dodao:

“Znam da će svi biti apsolutno šokirani ovim snimkom, koji se definitivno ne viđa svaki dan. Potpuno sam užasnut i tužan zbog ovakvih incidenata, kao i svi pristojni oficiri i službenici. Ovo je suprotno svemu za šta se zalažemo Želeo bih da uverim sve da radimo što je brže moguće da bismo razotkrili kompletne okolnosti onoga što se dogodilo. Čim smo malo pre ponoći saznali za snimak, odmah smo reagovali. Policajci su radili cele noći, a jedan pripadnik policije je uhapšen u ranim jutarnjim satima i sproveden u pritvor”.