„Kako to misliš – nema veze što je zauzet?” Bekvalčeva bacila oko na Bikovića: Napravila šou na društvenim mrežama!

0

Kada su u pitanju novosti sa estrade, mnogi ljudi vole da čitaju i saznaju brojne tračeve, kontraverze i slične stvari koje rade poznate estradne ličnosti. Danas vam donosimo jednu takvu priču. Reč je o jednoj od najpopularnijih pevačica Balkana, koja pored toga što peva, često pažnju javnosti privlači i svojim privatnim životom.

Reče je o Nataši Bekvalac, koja svakako važi za jednu od najatraktivnih pevačica od trenutka kada se pojavila sredinom 2000-tih godina, pa sve do danas. Ona privlači svojom lepotom šarmom ali i smislom za humor. Poznata je pod nadimcima: „novosadska šećerlema“, „srpska barbika“ i „srpska Pamela Anderson“. Rođena je 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu, a karijeru je počela 1989. godine na festivalu Deca pevaju hitove. Javnosti je itekako poznato i to da ona iza sebe ima tri braka o kojima se ne stidi pričati.

Ona je poznato po tome što često voli da “ukrade šou” pričama iz svoga privatnog života, pa joj je to i ovoga puta pošlo za rukom. Naime, ona je otišla sa svojom sestrom Tanjom Mrkić da pogleda film jednog od najpoznatijeg i najatraktivnijeg srpskog glumca Miloša Bikovića.

Kako kaže Nataša, “Moja sestrica je rešila da me izvede malo u bioskop. Kaže „ima jedan fantastičan film, stvoren je za mene. Biković igra… „Hoću muža”! Kroz šalu i smeh je izjavila Nataša na svom instagram profilu u vidu storija. Nataša na svom instagram profilu ima oko 830.000 pratitelja te je ovom objavom privukla veliku medijsku pažnju. Ona također svakodnevno postavlja svoje fotografije na kojima je uvek sređena u prelepim odevnim kombinacijama.