KAKO MOŽE OVO DA JOJ URADI?! PROCURELA PRIVATNA PREPISKA BOGDANA SREJOVIĆA u kojoj NE ŠTEDI CECU RAŽNATOVIĆ!

0

Svedoci smo koliko se Svetlana Ceca Ražnatović pojavljuje u svim vrstama medija. Ona važi za jednu od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji. Relativno je  mlada pristupila na estradnu scenu i njena karijera traje već duže od trideset godina. Mnogi njeni hitovi su i danas rado slušani. Najčešće je bila u centru zbog braka sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. 

Iako dugo vremena nije snimila pesmu ili album ona lagodno živi važeći za jednu od najbogatijih na estradi. Trenutno je i član žirija u najpoznatijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda kada je zamenila svoju večitu suparnicu Jelenu Karleušu. Nakon ubistva Arkana, kada su muškarci u pitanju, Ceca se nije mnogo eksponirala u javnosti, ali je ipak u poslednjih godinu dana bila u centru pažnje.

Naime ona je bila u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem koji je osam godina mlađi od nje. U tom periodu Ceca i Bogdan su provodili dosta vremena skupa, a određene trenutke ljubavne priče su prikazivali na društvenim mrežama. Ipak, početkom ove godine oni su prekinuli. Nedavno je bio aktuelan TikTok video gde je pevačica bez ustručavanja odgovarala svom nepoznatom obožavaocu i savetuje ga oko ljubavnih pitanja.

@filipfilipovvic

🌹#fyp #foryou #foryoupage #viral #fypシ #fypシ゚viral #cecaraznatovic #dejt

♬ Fatalna ljubav – Ceca Raznatovic

Naime, mladiću je bila potrebna pomoć jer izlazi na svoj prvi dejt sa devojkom i nije siguran koje cveće da joj uzme, a ukoliko pogreši, može da se vadi na to da mu je baš Ceca pomogla u odabiru. Sada se na TikToku pojavio još jedan video koji pokazuje da Bogdan “uhodi” ljude koji se dopisuju sa Cecom. Nakon što je od Cece dobio savet za dejt, dobio je i pitanje od Bogdana: “Kako je prošao prvi dejt?”

@filipfilipovvic

#fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #viral #ceca #cecaraznatovic #fyyyyyyyyyyyyyyyy

♬ Autogram – Ceca