KAKAV ŠOK- OVO JE NAJVEĆA TEORIJA ZAVERE KOJA KRUŽI O KONSTRAKTI- Svaka dlaka će vam se NAJEŽITI kada PROČITATE OVO! (FOTO)

0

Cela Evropa, a posebno domaći mediji bruje o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji. Mnoge je očarala Anina autentičnost i poruka same pesme. Konstrakta je privukla veliku svetsku medijsku pažnju a na jutjubu postoje i brojne takozvane reakcije na njen nastup na Evroviziji, gde se plasirala na itekako visokom petom mestu.

Za one koji neznaju, Ana Đurić, poznatija po pseudonimu Konstrakta je srpska pevačica i tekstopisac. Prepoznatljivost je stekla kao članica grupe Zemlja gruva! Rođena je 12. oktobra 1978. godine u Beogradu. Samostalnu karijeru je započela singlovima „Žvake“ i „Nemam šamana“, dok joj je pesma „In Corpore Sano“ donela pobedu na „Beoviziji“ i mogućnost da predstavlja Srbiju na Evroviziji 2022. godine. Ova pesma je postala svetski hit a Srbija po prvi puta je imala autentičan i prepoznatljiv ples koji je svakako doprineo celom nastupu.

Poznato je da je publika Konstraktin nastup bila ispratila ovacijama i velikim aplauzom tokom cijelog trajanja pjesme, i u finalu isto kao u polufinalu. Nastup Konstrakte u drugoj polufinalnoj večeri imao je više od 3 miliona pregleda na jutjubu. Mnogi od vas sigurno znaju za animiranu seriju Simsonovi. Oni koji su malo više upućeni sa ovom serijom, poistovjećuju je sa realnim životom, te postoje mnoge teorije zavere da se su se kroz nju predvidela mnoga dešavanja koja su se kasnije desila u budućnosti.

Sada se zna i koa su predviđanja Simpsonovih za ovu, 2022. godinu: hrana virtualne stvarnosti, kolonizacija Marsa, Ivanka Tramp kao predsednički kandidat, roboti preuzimaju svet, kontrola uma pomoću muzike, pandemija se ne završava, leteći automobili, svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. U jednoj od epizoda ove serije se prikazuje pevačica u bijelom mantilu dok sedi i pere ruke, dok iza nje stoje ljudi u crnom baš onako kako je izgledao Konstraktin nastup.