KAKAV SKANDAL- Ana Bekuta i Snežana Đurišić brutalno napale takmičarke u Zvezdama Granda- ”NA ŠTA TO LIČITE, ODVRATNO, DEGUTANTNO”- JA ĆU SE ISPOVRAČATI (VIDEO/FOTO)

0

Definitivno jedna od najgledanijih emisija u regionu je šou Zvezde Granda. Ovo takmičenje se održava više od petnaest godina i svakom sezonom je sve više gledanije. Svakim novim krugom koji se približavamo ka finalu je sve više napetije. Pored takmičara koji pevaju, kompletnom dojmu doprinosi i žiri koji je raznovrstan i koji često zna da svojim komentarima ili svađama skrenu medijsku pažnju.

Tokom komentarisanja određenih kandidata, unutar žirija većinom dođe i do sukoba, a ovoga puta je upravo stajling dve takmičarke izazvao pravi sukob i revolt među članovima žirija. Najviše je pažnju na sebe privukla pevačica Ana Bekuta koja nije birala reči.

U jednom trenutku nakon nastupa takmičarke koja je očito više otkrila nego pokrila na svome telu je rekla kako ima strahovitu primedbu na oblačenje te kako je katastrofa na šta liči. Sa njm se složila i Snežana Đurišić, koja je dodala da nije u pitanju to što su gole, već što su vulgarne. Na njihovoj strani je bio i Bosanac dok je Ceca istakla da je otvorenog uma i da je sve strah ukusa.

Mentori dve kandidatkinje, Đorđe David i Marija Šerifović su bili vidno uznemireni zbog ovakvih komentara, na šta je Đorđe rekao da Ana, ako ode na dijetu, da bi i ona ovako nešto nosila. Snežana je u par navrata pokušala smiriti situaciji rekavši Davidud da ne sme da vređa kolege. Ana Bekuta je i dalje ostala kod svoga stava, te je rekla da se to može reći jer je to poriv kojeg je imala kada je vidjela ove takmičarke.